مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف فی مابین مستاجرین

باسلام
حدود شش ماه پیش با دونفر از همکارانم مغازه ای را به صورت مشترک اجاره کردیم و مشغول به راه اندازی و شروع کار شدیم از همان ابتدا از نوشتن قرارداد شراکت خوداری نمودند و در نهایت حساب ها را از بنده مخفی و حتی با وجود داشتن قرارداد اجاره نامه مشترک منکر شراکت بنده شده اند از لحاظ قانونی بنده چه حقوقی در این ملک دارا میباشم که بتوانم شکایت اون دونفره دیگه رو کنم
آیا امکان گرفتن اجرت المثل ایام تصرف آنها و پس از آن تقسیم مغازه به سه قسمت امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد
اثبات شراکت باید طرح گردد
البته موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه انحلال قرارداد شراکت را اعلام کنید و درخواست تقسیم اموال بدهید و سود دوران مشارکت را مطالبه کنید
اگر توجه نکرد می توانید دادخواست بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید اثبات کنید شراکتی وجود داشته و سپس اقدام نمایید در خصوص مطالبه حق و حقوق دوران شراکت تان

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ابتدا بتوانید شراکتان را ثابت کنید تا بتوانید حق و حقوق خودرا مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اثبات شراکت و در ادامه مطالبه مطالبه حق و حقوق دوران شراکت تان خود را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به اثبات قرارداد شراکت اقدام کنید و سپس بر مبنای آن حقوق و مطالبات خود مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات شراکت را اقامه نمایید و مستندات و دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید
و