مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدارک

سلام از مدارک رانندگی من درسال1395سواستفاده شد و دو تا بار به اسم من سرقت کرده بودند در شهرهای مختلف. یکیشو در همون شهر سارقو گرفتن و اعتراف به جعل مدرک من کرد اونجا تبرعه شدم ولی دومی. متهم شدم مدارکم داشتم که در اون تاریخ اون شهر نبودم ولی قبول نکردن. میتونم بعد از گذشت 7سال. از فرد جاعل شکایت کنم که معلوم بشه کار اون بوده یا نه چون دوتا باری که سرقت کرده بودند گندم ودر یک ماه افتاده بود. برگه اعترافاتشان دارم و دادنامه هوایی که منو تبرعه کرده همشون موجوده. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مدارکتان باید بررسی شود اگر همچنان جعل انجام میدهد شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

اگر جعل اسناد عادی باشد جرم جعل مشمول مرور زمان شده است

ولی اگر جعل اسناد رسمی باشد امکان اقامه شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول وجود خواهد داشت