مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه ملک از همسرم

بنده در سال 99 یه واحد اپارتمان در پردیس تهران فاز 11 خریدم که پیش پرداخت با کارت بنده و الباقی طی یه فقره چک رمزدار از حساب من به فروشنده پرداخت شد و برای تحکیم زندگی متاسفانه ، مستقیم از فروشنده به نام همسرم زدیم ، الان بعد از 3 سال به مشکل خوردیم ایشان تقاضای مهریه کردند میخوام بدونم میتونم اپارتمان پس بگیرم یا وجه آن را به روز محاسبه کنن و از ایشون بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید سپس دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید.
توجه داشته باشید که نتیجه قابل پیش بینی نیست و دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که هبه معوض بوده و عوض آن پرداخت نشده باشد می‌توانید آپارتمان را مسترد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات مالکیت را مطرح نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تنها وجوه واریزی با خسارت تاخیر تادیه ان هم از زمان مطالبه( اغلب زمان دادخواست)، قابل مطالبه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی دارد که خواسته‌ی شما چه بوده است تردید به عنوان مهرا منتقل کرده‌اید که نیاز به بررسی دارد و