مشاوره حقوقی رایگان - تصرف خانه پدر

پسر میتوان خرجی که خانه پدر کرده از پدر درخواست کنه بی اجازه 15 ساله طبقه اول خانه ساکنه تخلیه نمیکنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با احترام به والدین بله امکان‌پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با احترام شدید نسبت به والدین از نظر حقوقی امکان‌پذیر است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قابل بررسی است.
اگر بدون اذن و رضایت مالک، ساکن بوده است غاصب است. شرعا و قانونا برای عمل غاصب در مال مغصوب اجرتی نیست مگر زیادتی باشد( مثلا کولری نصب کرده است) که در این حال می تواند ان را بردارد.