مشاوره حقوقی رایگان - شرح توضیحات وکالتنامه الکترونیکی در قسمت شرایط پرداخت

سلام، پیشاپیش ممنون از کمکتون. من با یک وکیلی یک وکالتنامه الکترونیکی قضایی در سایت عدل ایران تنظیم کردیم و به دلیل نبود جای مشخصی برای نوشتن دلیلی که این وکالتنامه داده شده، در قسمت " شرایط پرداخت" دلیل نوشته شد که این وکالتنامه فقط برای انجام کار معین شده میباشد و اعتبار دیگری ندارد. به گفته وکیل در قسمت اختیارات وکیل و موضوعات وکالت چون یک سری جملات از قبل و بطور ثابت نوشته شده قابل تغییر نمی‌باشد! آیا توضیحات که درباره وکالتنامه در قسمت شرایط پرداخت داده شده اعتبار دارد؟ تنها چایی بود که میشد توضیحی درباره وکالتنامه داد. ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت‌نامه الکترونیکی چاپی است که قوه قضاییه تنظیم کرده است و وکلا تغییرات خاصی نمی توانند انجام دهند.
شما اگر نگران این موارد هستید قرارداد خصوصی بین وکیل تنظیم کنید و حق الوکاله و نحوه پرداخت را در آن قید کنید.
معمولاً وکلا قرارداد خصوصی با موکل امضاء می کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند فرمت وکالتنامه الزامی نیست توسط وکلا بنا به مورد قابل تغییر است
متوجه سوال نشدم تماس بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
مراتب قید شده دارای اعتبار می باشد و جای نگرانی نیست