مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه الکترونیکی

آیا کد ارسالی جهت وکالتنامه الکترونیکی که برای خودم ارسال خواهد شد ، در اختیار وکیل قرار دهم؟ آیا مشکلی ایجاد نمیکند؟طبق اظهارات وکیل بنده این فرم بدون دسترسی تغییر توسط وکلا هست و بصورت فرمت ازپیش تعیین شده می باشد و اطلاع از این فرم ضرورتی برای موکل ندارد

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله به صورت فرمت هست و قابلیت کم یا زیاد کردن دارد،ولی مشکلی نیست از لحاظ ارسال کد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد وکالت را مطالعه وکد را ارسال نمایید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود با توجه به محتویات پیامکی این کد برای امضا الکترونیکی وکالتنامه است و در پیامک هم برای مشاهده وکالت می توانید به آدرس اینترنتی عدل ایران مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد وکالت را مطالعه وکد را ارسال نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قرارداد وکالت را مطالعه وکد را ارسال نمایید