مشاوره حقوقی رایگان - پليس امنيت اخلاقی

يه ماه پيش برای من اس ام اس اومد كه در خودرو شما كشف حجاب صورت گرفته بعد من رفتم كرج تعهد دادم تا اينكه يه هفته پيش ماشين منو جرثقيل برد منم رفتم برای ترخيص ماشين كه بغل برگه زده بود قضایی گفتن كه احتمالا شاكی داری رفتم پليس راهور گفتن نه از طرف پليس امنيت اخلاقيه الان از اون موقع واسم اس ام اس نيومده موندم چرا

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما تشریف ببرید دادسرا ازاطلاعات قضایی کلاسه پرونده روبگیرید بازپرس دستور آزادی ماشینو با اخذ تعهد صادرمیکنه

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

احتمالا برای شما پرونده قضایی تشکیل شده از راهور یا مرجعی که خودروی شما را توقیف کرده شماره پرونده ای که در دادگستری برای شما تشکیل شده است را بگیرید و شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه بفرمایید