مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب پلیس اخلاقی

سلام برای من پیامکی مبتنی بر اینکه مالک محترم خودرو در فلان جا جرم کشف حجاب صورت گرفته ثبت گردیده لذا تا 10‌روز دیگه وقت دارید به پلیس اخلاقی مراجعه کنید
الان من باید چیکار کنم که مشکلی برام پیش نیاد چی باید بگم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با مدارک و صفرکردن خلافی خودرو مراجعه کنید . بار اول از شما تعهد اخذ مینمایند و ممکن است دوهفته خودرو توقیف شود.میتوانید اعتراض کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مراجعه کنید بهتره وگرنه ماشین توقیف میشه با مراجعه و تعهد ظرف یک هفته ماشین ازاد میشود اما در صورت نرفتن عواقب بدتری دارد