مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

دیروز برام پیامکی اومد که میگفت در مدت مقرر برای رسیدگی به جرم کشف حجاب مراجعه نکردم و خودرو باید توقیف بشه در حالی که تا به حال من پیامکی در این مورد دریافت نکرده بودم . به پلیس امنیت اخلاقی که مراجعه کردم اول اصرار داشتند که حتما کشف حجاب کردین و امکان گزارش غلط وجود نداره بعد این که من اصرار کردم سیستم رو نگاه کردن و این بار گفتن جرم شما الودگی صوتی هست این اتهام در حالتی به من وارد شده که سیستم صوتی ماشین من فابریک هست و تنها رادیو پخش ان عوض شده به هر حال گوششون بدهکار نشد و ماشینم رفت پارکینگ . میخواستم بدونم اصولا این گزارشاتی که بدون سند و تنها با حرف یک شخص هست ایا قانونی هست؟ خودرو من بدون هیچ مدرک و سندی باید 15 روز توقیف باشه؟ در حال حاظر احساس ناامنی و ضعف میکنم که نکنه باز هم همچین پیامکی بی دلیل بیاد و من نتونم از خودم دفاع کنم .
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حاتمه سعیدی شاندشتی

حاتمه سعیدی شاندشتی :

با عنایت به ماده یک قانون مسئولیت مدنی در دادگاه انتظامی و دادکاه عمومی مبادرت به شکایت کنید برابر قانون گزارش مامور در هنگامی معتبر است که مورد وثوق مرجع قضایی باشد

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

مراکز پلیس وقتی که مراجعه کننده به این پیامک اعتراض داشته باشند بلافاصله یک فرم دریافت می‌کند و مراجعه کننده دلیل اعتراض خود را بر فرم می‌نویسد.
اگر مدرکی مبنی بر صحت پیامک در سامانه پلیس پیدا کنند به آن فرد ارائه می‌دهند در غیر این صورت و‌با وصف انکار فرد برای او رفع سوءسابقه ثبت می‌کنند