مشاوره حقوقی رایگان - لغو حکم بازخریدی و حقوق و مزایای آن ایام

با سلام.اینجانب کارمند با رای قطعی تجدید نظر دیوان عدالت اداری با لغو حکم بازخرید بعد از 2 سال به خدمت اعاده شدم و حکم بازخریدی نقض و به تغییر محل جغرافیایی خدمت تبدیل گردید و شروع بکار داده و مشغول بکار میباشم.... آیا حقوق و مزایای این فاصله زمانی 2 ساله که سر کار نبودم و منتظر رای قطعی بودم به بنده تعلق میگیرد؟ و سوابق خدمتی محسوب میشود؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمدرضا سلمانپور

جناب آقای محمدرضا سلمانپور :

با سلام برای راهنمایی بیشتر رای دیوان عدالت اداری را به واتساپ اینجانب به شماره09177310132ارسال نمایید.