مشاوره حقوقی رایگان - لغو حکم بازخریدی

با سلام. من در سال 94 با 24 سال سابقه، خود را بازخرید کرده و از طریق صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان خویش فرما، همچنان دارم کسورات بازنشستگی کشوری را پرداخت می کنم. اما با توجه به بد عهدی صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص ضرایب افزایش حقوق، عدم پرداخت عیدی و عائله مندی مشترکین خویش فرما، آیا می توان بر اساس ماده 74 قانون استخدام کشوری، حکم بازخریدی را لغو کنم؟ امکان طرح موضوع عدم عدالت در نحوه رفتار دو صندوق بازنشستگی و تامین اجتماعی ( صندوق تامین اجتماعی تمامی ضرایب و عائله مندی و عیدی را پرداخت می کند. ) در دیوان عدالت اداری وجود دارد؟

پاسخ ها :

لغو حکم بازخریدی حکم بازخریدی ماده 74 قانون استخدام کشوری پرداخت کسورات بازنشستگی جهت اعمال سنوات دیوان عدالت اداری