مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه ابطال سند

سلام، خسته نباشید. ملکی حدود 50 سال به نام ما بود. خانواده پدری بعد از فوت پدرم و بعد 20 سال با یک برگ عادی و شهادت شهود حکم قطعی ابطال 3 دانگ سند ملک را را گرفته اند. حالا سوال بنده این است که ما این ملک کلنگی رو سال گذشته 4 طبقه تجمیع با همسایه ساخته ایم. حالا این حکم چگونه اجرا خواهد شد؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تقسیم نامه ای مبنی بر ان وجود دارد و حکم قطعی است بنابراین شما مکلف به انجام تعهدات می‌باشید

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

اونا میتونن خلع ید شمارو بدن و بعد تقاضای فروش سهم خودشونو و دادگاه هم بر اساس نظر کارشناسی با لحاظ قیمت عرصه یعنی فقط زمین سهم سه دانگ طرفتون در نظر میگیره