مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده هستم پدخوانده ام خرجی نمی‌دهد و مرا طرد کردند میتونم شکایت کنم برای نفقه و حق و حقوق ؟؟

با سلام و خسته نباشید دختری 19 ساله هستم در سن 8 سالگی به همراه برادر 6 سالم به فرزند خواندگی گرفته شدم ولی با حرفاشون و یه سری کاراشون آزارم می‌دادن در سن 12 سالگی از خونه فرار کردم الان 7 سال طردم کردن و هیچ گونه هزینه ای پرداخت نکردن نه تهیه و خرج مسکن و نه تحصیلات تا الان تحمل کردم به هر سختی بوده چیزیم ازشون می‌خوام میگن به ما ربطی ندارد برگرد بهزیستی تا الان به امید بخشش صبر کردم که شاید دلشون بسوزه لااقل حمایتشونو داشته باشم 7 ساله نتونستم برادرمو ببینم و ذهنیتشو خراب کردن هیچ آتیه ای ندارم زندگیم احساس میکنم خراب شده سنشون زیاده نمی‌خوام اذییتشون کنم ولی واقعا دیگه خسته شدم الان که به سن قانونی رسیدم میتونم نفقه بگیرم یا اون تملک مالی یا آتیه که در شرایط فرزند خواندگی اومده لطفاً کمکم کنید شکایت کنم چی میشه آیا نیازه وکیل بگیرم ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله میتوانید مطالبه نمایید . باتوجه به قانون حمایت خانواده و فرزندخواندگی ، پدرخوانده کلیه تکالیف و وظایفی را که یک پدر واقعی با فرزندش دارد را دارا میباشد و تنها فرق پدر اصلی و فرزندش با پدرخوانده و فرزند خوانده اش ، فقط در ارث میباشد که فرزند خوانده از پدرخوانده ارث نمیبرد . البته میتوانید با بهزیستی هم مشورت و صحبت کنید تا قضیه را پیگیری نمایند