مشاوره حقوقی رایگان - افترا و تخریب اموال و ضرب و جرح عمدی

سلام چند وقت پیش بنده با یکی از همسایگانم به مشکل خوردیم و ایشون به خودرو بنده آسیب فیزیکی زد و بعدش درگیر شدیم و آسیب و جراحات سطحی به من وارد شد. وقتی رفتیم دادگاه حل اختلاف قاضی اونجا بعد از تفهیم اتهام به همسایم داخل جلسه دادگاه گفتن باید ضمن جبران خسارت مالی در حضور سایر اهالی محل و با حضور پلیس ایشون از بنده عذرخواهی کنن و از بنده اونجا رضایت نامه گرفتن اما حالا ابلاغیه الکترونیکی که اومده نوشته رضایت بدون قید و شرط از بنده گرفته شده و پرونده مختومه است. الان وضعیت به چه صورت میشه یعنی قاضی سر بنده کلاه گذاشتن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید