مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مجدد مهریه

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید باتشکر از برنامه فوق العاده خوبتون جهت راهنمایی.بنده خانم هستم ک 2ساله باشوهرم سخت مشکل دارم مورد ضرب و جرح شدید قرار گرفتم و درخواست طلاق دادم که رد شد بعداز آن مهریه رو گذاشتم اجرا رای صادرشد و یک چهارم حقوقش برای من زدن بعد از بحث های مابینمون و 3بچه کوچک که آخری هم 2سال ونیمش هست من کوتاه اومدم که برویم سرزندگی و رضایت بدون قید و شرط و توقف عملیات اجرای زدم رو پرونده مهریه که شوهرم زد زیر حرفاش و اجازه برگشت به زندگی به من ندادن و قاضی پرونده هم کاملا درجریان هستند میشه از نو درخواست مهریه ام را بزنم آیا راهی دارد یا کلا مهریه ام هم رفت .لطف کنید جوابم بدهید.

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر از طریق اداره ثبت اقدام کرده اید و مختومه شده است دوباره درخواست اجراییه بدهید اگر از طریق دادگاه بوده اجراییه تا 5 سال اعتبار دارد ادامه عملیات اجرایی را بخواهید