مشاوره حقوقی رایگان - سلام.رفیقم موتورم دزدیده.

سلام خسته نباشید.رفیقم من مسموم کرد موتورم داشت میبرد با قمه تهدیدکرد.بعددوربین نداره اونجا.قاضی الان حکم منع تعقیب صادره کرده..چی بایدتواعتراض بنویسم.درضمن متهم سابقه کیفری سرقت 4تاداره.چطورحقموازش بگیرم.دزدی کرده الان آزاده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
لایحه تخصصی تنظیم گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است وکیل اخذ نموده و یا از پنل مشاوره استفاده کنید.
قابل شکایت به شرط ارائه شهود و اثبات

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض نمایید و لایحه اعتراضی دقیق تنطیم نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دلایل ارائه دهید بی‌دلیل نمی‌توان شخصی را محکوم نمود