مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن موتور سیکلت فروخته شده

سلام
حدود چهل روز قبل داداشم بدون اطلاع من موتورم رو به یکی فروخته بود و فقط یه چک ازش گرفته بود به اسم خودش…منم اون چک رو باطل کردم که یکی دیگه به اسم خودم بنویسم بعد از گرفتن چک رو که تاریخش برای 1402/07/20طرف چک رو ثبت نمیکرد تا اینکه چن روز پیش ثبتش کرده بود منم موقع تایید کردن متوجه نشدم که تاریخش رو عوض کرده برا بهمن ماه .. مطمئنم اون موقع هم پول نداره که بهم بده
موتور رو هم به یکی دیگه فروخته سندشم هنوز پیش خودمه ولی خوب نگرانم که کار خلافی باهاش انجام نشه
الان باید چیکار کنم؟چجوری یا موتورو پس بگیرم یا پولمو؟!

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به اینکه چک بنام شما صادرشده موضوع کمی مشکل است. ولی با توجه به اینکه مبایعه نامه بنام شما نیست امکان دارد بتوانید معامله را فسخ کنید.
از تاریخ فروش، هرگونه خلاف و… بعهده خریداراست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است که شما در ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید تا مشخص شود که اگر اقدامی صورت گرفت شما متحمل ضرر نشوید و سپس از نظر حقوقی اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما معامله فضولی را تنفیذ کرده‌اید و معامله برادر شما صحیح و نافذ است اگر در قولنامه بابت روز پرداخت ثمن شرطی قید شده باشد و برخلاف آن شرط چک صادر شده باشد از این بابت میتوانید نسبت به فسخ معامله اقدام کنید در وهله اول پیشنهاد میشود از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و