مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر.تهدید.قدرت نمایی با چاقو

سلام پارسال سیم کارتم گم کردم و نسوزوندم و دزد ها پیدا میکنن و 6 ماه پیش با سیم من اسنپ میگیرن واس شهریار و ماشین و میبرن و راننده هم چاقو میزنن
دزد ها هم 3نفر بودن
آگاهی زنگ زد خودم رفتم جلبم و داشتن16 روز تحت نظر بودم نقطه زنی کردن مواجهه حضوری دادن شاکی گفت من دزد نیستم و نوشت و امضا هم کرد شکایتی ندارم افسرم گفت صبح آزادی
فردا وکیلش اومد هی میگفت بگو به کی دادی سیم کارت و شاید دوست . فامیل یا آشنا هستن باهات خراب کرد کارم و
با فیش حقوقی اومدم بیرون وابلاغ اومده منتظر تصمیم نهایی قاضی هستم به نظرتون رفع اتهام میشم
اگه هنوز دزدا رو نگرفته باشن و ماشینش بر نگشته باشه
امیدس هست رفع اتهام بشم
پول ماشیو و دیه شاکی با کیه؟
خیلی ممنونم وقت گزاشتید برام
یه دنیا ممنونم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر بود سیم کارت را میسوزاندید ولی به نظر تبرئه بشوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال کوتاه نیست بلکه یک پرونده کامل است که ابعاد حقوقی آن را باید بررسی بیشتر و کاملی کرد و سپس به نظر واحد رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مشکلی برای شما پیش نمیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محتمل می‌باشد دفاعیات شما در اینجا حائز اهمیت است