مشاوره حقوقی رایگان - خیانت فرد صیغه ام و رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید 4 سالی هست که بایک خانوم در رابطه ام و صیغه بودیم اما نه به صورت محضری ولی شاهد دال بر اینکه صیغه ی من بوده دارم به تعداد حال متوجه شدم که خانوم رابطه نامشروع داشته و خیانت کرده و از طرف حامله شده بود اما تمام هزینه های سقط را من دادم پیام هایی که میگه رابطه نا مشروع داشته و بچه از کس دیگری بوده نیز موجوده و حتی شاهد برای اثبات رابطه نامشروع هم دارم خودش هم میتوانم مجبور کنم که اعتراف کند بنده مهریه ایشان را کامل داده ام هر ساله و کلی هزینه های دیگر مثل کادو تولد و ... آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
همسر موفت شما دارای شرایط احصان نیست
و زنای محضنه محقق نیست
ولی اگر عقد موقت را اثبات کنید میتوانید رابطه نامشروع شکایت کنید

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

باسلام
برای اثبات زنای محصنه وجود ادله شرعی واجب است. پیامک و حتی اقرار اجباری و شهادت یک نفر ادله شرعی محسوب نمی‌شود. و ممکن است شما را در معرض اتهام قذف یا حداقل افترا قرار دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات عقد ‌نکاح است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دال بر ازدواج موقت دارید می‌توانید اقدام نمایید