مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام و خسته نباشید، به تازه گی با دیدن پیامکهای گوشی خانمم متوجه شدم با یک مرد که متاهل هم هست در ارتباط است، بعد خانمم اعتراف کرد چند سالی هست رابطه نامشروع و زنا دارن، ایا برای شکایت و اثبات اعتراف خانم و پرینت پیامکها کافی هست و شاهد نیاز هست یا نه؟ در صورت تایید حکم زنای محصنه اجرا میشود و حکم هر کدام چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان اعتراف فیلم بگیرید و سپس به دادگاه مراجعه کنید و با ارائه مدارک خود شکایت خود را ثبت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا رابطه نامشروع قابل اثبات هس ومجازات آن شلاق

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقرار باید نزد حاکم دادگاه باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زنا صرفا با چهاربار اقرار نزد مرجع قضایی یا با چهار شاهد اثبات میشود
پیامکها رابطه نامشروع مادون زنا

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
اگر در دادگاه اقرار کند موثر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است با توجه به حساسیت موضوع جوانب کار سنجیده شود مهم نیست که مجازات ایشان و طرف مقابل نیست این اقدام شکلیت ترکش هایی دارد که دامن گیر شما و همسرتان خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید
و مجازات بستگی به نوع ارتباط و اثبات آن در دادگاه خواهد داشت