مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

عرض سلام و روز بخیر
من به مدت 6 ماه در یک مجموعه فرهنگی_ورزشی مشغول به کار شدم که مبلغ دریافتی من از مصوب قانون کار پایین تر بود درضمن در همین مرکز شاگرد های خودم رو جمع کردم و کلاس تشکیل دارم با توافق درصد 30_70 به نفع خودم.برای هیچکدوم از توافق ها قراردادی بین ما امضا نشده بود و حالا برای پرداخت پولم به شدت اذیتم کردن و نصف مبلغ رو دادن حالا قصد دارم شکایت کنم اما هیچ پیامک واریزی ندارم که به اداره کار و رفاه اجتماعی بدم چون تمام مبلغ رو نقد پرداخت کردن همیشه و هربار رسید امضا کردم که فلان مبلغ دریافت شد و من هیچ حق دیگری برای مطالبه از مجموعه ندارم ....اگر پیامک های رئیس و پرینت سیم کارتم و استشهاد شاگردهام رو به اداره کار ارائه بدم میتونم ازشون شکایت کنم و کار به جایی ببرم یا در هرصورت دستم به جایی بند نیست؟ لطفا درمورد اینکه نیاز به وکیل برای پیگیری این مسئله هست یا خیر هم من رو راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کنید نیاز به وکیل نیست شاهد معرفی کنید با مدارکی که دارید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

باسلام
بهتر است وکیل بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

و شما بابد ابتدا در دفاتر پیشخوان ثبت نام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله مستندات شما کافی است
اقدام به شکایت کنید.