مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن گوشی

سلام ببخشید تلگرام گوشی مرا هک کردن وچیزهای غیر متعارف و زننده را در تلگرام من دارن پخش میکنن من سعی کردم وارد شود وانها قفلش کردن من چگونه وچیکار باید بکنم که این هکر را از گوشی خود بیرون کنم ممنون میشم مرا راهنمایی کنید باید به پایس فتا مراجعه کنم یا کار دیگر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ضمن آنکه به متخصص مربوطه مراجعه می‌کنید به پلیس فتا نیز اطلاع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما به پلیس فتا مراجعه نمایید و
و سپس شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سریعا به پلیس فتا مراجعه کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از کسی که هک کرده شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به متخصص نرم‌افزارهای رایانه‌ای مراجعه نمایید

از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای شکایت نمایید