مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت عیدی و سنوات

باسلام خدمت شما
بنده به مدت 15ماه در یک کارگاه مشغول کار هستم که سمت سرپرست اجرا دارم حقوق 20 میلیون فیکس زبانی صحبت کردیم با 240 ساعت کار قراردادی هم ندارم الان میتوانم ادعای مزایا و عیدی و سنوات و اضافه کاری کنم با این شرایط

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله عیدی و پاداش و سنوات سالانه باید پرداخت گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.
ممکن است کارفرما مدعی شود که سنوات و عیدی شما با حقوق پرداخت شده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله قرارداد شفاهی خود را با شاهد اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دریافت نکرده باشید بله می‌توانید مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله اقامه دعوا کنید و حقوق خود را مطالبه کنید.