مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

با سلام
سال 90 یک واحد از سازنده که با مالکی مشارکت کرده بود خریداری کردیم. زمان تحویل سال92 بود که با پیشرفت 20 درصدی تحویل نشد و ازون تاریخ بعلت زندان رفتن سازنده هیچ اقدامی جهت ساخت انجام نشده.
ساختمان 15 واحدی و 8 واحد متعلق به مالک می باشد و 8 واحد به 8 نفر توسط سازنده فروخته شده. مالک قرارداد پیش فروش رو امضا نکرده ولی در مشارکت نامه اجازه فروش داده و سند همچنان کامل به نام مالک می باشد. مالک هیچ همکاری جهت کمک به ساخت نمیکنه، خریداران چندین حکم ازدادگاه جهت امکان ساخت از طریق خودشان و بدون اجازه سازنده و مالک گرفتن که بعلت هزینه زیاد اقدامی نشده. خواستم بدونم راهی هست تا شکایتی مطرح کنیم جهت به نام زدن درصدی از سند ملک مطابق متراژ پیش خرید شده و این به نتیجه میرسه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برای سند خیر.جهت راهنمایی و بهتریت تصمیم نیاز به مشاهده وبررسی قراردادها دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دعوی الزام تنظیم سند رسمی ملک مشاعی بعضاً قابل طرح می‌باشد اما بهتر است با وکیل متخصص مشورت نمایید . تا با مطالعه اوراق و اسناد شما بهترین راهکار پیشنهاد شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد
و شما باید با توجه به مفاد مبایعه‌نامه خرید و قرارداد مشارکت و احکام دادگاه ، دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طبق قرارداد الزام فروشنده را بخواهید.
امکان تنظیم سند با این شرایط وجود ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اخذ سند از ملک مشاعی امکان پذیر نمیباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد بایستی مورد مطالعه قرار گیرد.