مشاوره حقوقی رایگان - دیه چشم

یک نفر توی مکان عمومی بهم حمله کرد خواستم از خودم دفاع کنم که لگد زد تو چشمم و یک طرف چشمم کلا قرمز شده و یکمی درد داره..میخوام ببینم این مسئله چجوریه؟چقدر جرم طرف سنگینه ؟ارزش داره شکایت کنم و خودمو درگیر دادگاه کنم ؟و اینکه دیه چشمم چقدر میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر چشمت ناقص نشده یا دیدش مشکل ندارد بی خیال شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتماً شکایت کنید دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه ضرب و جرح عمدی را مطرح نمایید
و متهم باید دیه شما را پرداخت نماید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.
مجازات دیه تعیین می شود و مجازات جزای نقدی نیز تعیین می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان دیه را بر اساس جراحت وارده به صورت درصد پزشکی قانونی تعیین می کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما شکایتتونو مطرح کنید تا طرف بخودش اجازه نده بازم این رفتارو مرتکب بشه میزان دیه با دادگاه است

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

میران دیه با معاینه پزشک قانونی مشخص می‌شه و شما می تونید برای شکایت به دادسرا مراجعه بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ دیه کامل 900 میلیون تومان می‌باشد که با توجه به آسیب شما درصدی از آن می‌بایست پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که توسط پزشکی قانونی آسیب دیدگی شما احراز شود
میتوانید اقدام به اخذ دیه کنید.