مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن جوانان

سلام من، 15 سال پیش برای دخترم از بدو تولد حساب مسکن جوانان افتتاح کردم با چارت پرداختی ماهیانه که توسط بانک دریافت کردم تا به الان پرداخت شد ولی متأسفانه امروز به بانک رفتم تا مطلع شوم چقدر وام تعلق می‌گیرد مبلغ ناچیزی زیر صد میلیون. من با این مقدار ناچیز چگونه خونه بخرم ؟ کارمند بانک گفتند که این حساب رو ببندید حساب جدید براش باز کنید.
حال سوالم اینجاست دو مرتبه چه تضمینی هست که این راه 15 ساله تکرار نشود؟
لطفآ راهنمایی ام بفرمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرار داد شما با بانک دارد ،
پیشنهاد آنها را قبول نکنید به ضررتان است
از بک شکایت کنید به بانک مرکزی و بازرسی کل کشور و دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما با بانک قرارداد دارید امکان اقامه دادخواست به طرفیت بانک وجود خواهد داشت و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه بانک مربوطه می‌توان طرح دعوا کرد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بستگی به قرارداد فیمابین شما و بانک دارد، در صورت عدول از توافق میتوانید علیه بانک طرح دعوی کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با وام صد میلیون بانک مسکن با وضعیت فعلی فقط میشود دوچرخه خرید آن هم شاید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در زمان افتتاح حساب شما قانونی وجود داشته است که می‌بایست مطابق آن به شما وام پرداخت کنند و حال این اقدام را انجام نمی‌دهند می‌توانید شکایت کنید