مشاوره حقوقی رایگان - وام ودیعه مسکن

سلام ما ده ده سال جلوتر وام ساخت مسکن روستایی گرفتیم و هفت سال جلوتر خانه را فروختیم ودرحال حاضرخانه ای بناممان نیست و مستاجریم آیا وام ودیعه مسکن شهری ثبت نام کردیم به ماتعلق میگیرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما از طریق بانک درخواست بدهید و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک درخواست خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
از اداره راه و شهرسازی و یا بنیاد مسکن پیگیری نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با اینکه سوال حقوقی نیست ولی معمولا فقط یکبار وام مسکن تعلق میگیرد. بازهم از بانک پیگیری کنید.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر فرم ج پر نکرده باشید وام خرید خانه تعلق می‌گیرد. و در خصوص ودیعه مسکن برای مستاجره هم ملاک نداشتن منزل به نامشان هست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شرایطش را داشته باشید به شما تعلق می‌گیرد از بانک سوال نمایید