مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اعیان احداث شده در عرصه موقوفه

با سلام
بیش از 50 سال هست که مستاجر موقوفه ای هستم ، در طول این سالها با معرفی از طرف اوقاف به شهرداری و سازمانها اقدام به احداث اعیانی اعم از ساختمان ، دیوار کشی ، چاه عمیق آب و کاشت اشجار نموده ام ، اداره اوقاف شهرستان چندین بار بدون اطلاع و هماهنگی با اینجانب اقدام به درخواست ثبت عرصه و اعیان نموده است ولیکن با اعتراض اینجانب در مراحلی از طریق دادگاه عملیات ثبت متوقف گردیده ، متاسفانه در آخرین اقدامی که اداره مذکور جهت ثبت انجام داده دادگاه بدوی و تجدید نظر بدون در نظر گرفتن احکام و کارشناسی های قبلی که به نفع اینجانب و اشاره به مالکیت اعیان بنده دارد، حکم به نفع اداره اوقاف داده اند ، لذا خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم حق خود را در این پرونده بگیرم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اولا عرصه فقط موقوفه هستش واداره اوقاف چرا همچین کاری کرده جای تعجبه ضمنا تنها راه اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری است یا اعاده دادرسی درشعبه ی صادر کننده ی حکم قطعی

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اولا عرصه فقط موقوفه هستش واداره اوقاف چرا همچین کاری کرده جای تعجبه ضمنا تنها راه اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری است یا اعاده دادرسی درشعبه ی صادر کننده ی حکم قطعی