مشاوره حقوقی رایگان - وام ...

به شخصی برای خرید امتیاز وام مراجعه کردیم و از ایشان 300میلیون وام درخواست کردیم و ایشان به ما گفتند که هیچ مشکلی نیست بروید و مدارکتون را ثبت کنید یک قرارداد بستیم و 7میلیون برای ایشان واریز کردیم.ما نمیدانستیم که در اعتبارسنجی بانک مبلغ وام و تعدا قسط هارا تعیین می کند و دست آخر بامبلغ 70 میلیون 18 ماهه بانک موافقت کرد که سهم فروش امتیاز را هم که کم کنیم فقط 35 میلیون برای ما باقی میماند به این دلیل منصرف شدیم ،اما ایشان گفتن که یا همین مبلغ را بگیرید یا آن 7میلیون قرارداد برگشت داده نمیشود.لازم است بگویم در قرارداد ذکر شده که فسخ از سمت وام گیرنده پذیرفتنی نیست.ایشان وکیل هستند و به هیچ وجه به ما نگفتند که بانک خودش مبلغ را تعیین میکند و چون گفتند میتونیم بهتون این مبلغ وام بدیم مااقدام کردیم.آیا امکان دارد که با دلیل اینکه قبل از اعتبار سنجی چنین قراردادی نوشته از ایشان شکایت کرد؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه با مبلغ 300 میلیون تومان به طرف مقابل به توافق رسیده باشید ، از آنجایی که تعهد طرف مقابل محقق نگردیده است میتوانید تمام پول خود را از طرف مقابل دریافت کنید

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
نیاز به بررسی توافق و قراردادتان و گفتگوی متقابل می‌باشد.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
جهت پاسخگویی دقیق، قرارداد شما نیازمند بررسی است.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر برای ادعاتون مدارکولازم داشته بلشید به جرم کلاهبرداری میتوانبد شکایت بکنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید ولی هم قرارداد و هم سایر مدارک بررسی شود نوع دعوای حقوقی یا کیفری را عرض خواهم کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قرارداد شما به صورت جزئی باید مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر درستی کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
شكايت نماييد و بايد تمامي مبلغ به شما مسترد گردد
جهت اشراف بيشتر مشاوره تلفني ضروري است