مشاوره حقوقی رایگان - من دوسال پیش با مراجعه به دفتر پستی ....... قراردادی امضا برای وام

من دوسال پیش با مراجعه به دفتر پستی ....... قراردادی امضا برای وام ... متاسفانه هیچ گونه کارت که حاوی پول باشه به دستم نرسیده و الان نامه ای از شرکت هوشمند ... به دستم رسیده که مبلغ 53000000تومان بپردازم لطفا کمکم کنید من هیچ گونه کارت پولی یا مدرکی دریافت نکردم برای 20میلیون تومان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و گفتگوی متقابل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به ارگان مربوطه مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است به شرکت مزبور حضوری مراجعه نموده و پیگیری نمایید و عدم دریافت کارت پول را اعلام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اقدام وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمال اینکه نامه ترفندی برای کلاهبرداری باشد وجود دارد بهتر از حضوری به شرکت مربوطه مراجعه کنید