مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی

سلام من پلیس راهور بودم در سال 75 در حین انجام وظیفه تصادف کردم و به شدت از ناحیه سر دچار ترومای مغزی و شکستگی استخوان جمجمه شدم و از طرف سازمان به بنده 39% معلولیت خدمتی داده شد... این 39% با توجه به اینکه از طرف سازمان با 27سال خدمت معاف از خدمت شدم برای سنوات قابل استفاده هست؟؟؟ و اینکه نسبت به غرامت سر میتوانم ادعایی داشته باشم؟؟؟ ضمنا با توجه به وجود مشکلات متعدد جسمی و روانی بنده بعد از تصادف مشمول دریافت جانبازی میباشم یا نه؟؟؟
متشکرم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اولا از طريق بيمه ثالث اتومبيل ميتوانيد ديه خود را دريافت نماييد و ارتباطى به ناجا ندارد ثانيا شما با توجه به مورد پزشكى از امتياز شاغلين ميتوانيد استفاده كنيد و تا سى سال سابقه پر شود حقوق شاغلين را دريافت و نيز امتيازات ديگر و نهايتا چون حين انحام وظيفه بودين ميتوانيد از جانبازى نيز استفاده كنيد