مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

با عرض سلام و خسته نباشید.
من جوانی 36 ساله هستم که مدتی است که با همسرم برای ادامه زندگی به مشکل خوردیم. من از باجناقم یک برگ چک سفید امضاء حامل در وجه باجناقم بابت طلبی که ازش دارم گرفته بودم و این چک برای برادر زن بنده است. خانم من چون حق طلاق داشت غیابی طلاق گرفت و تمام وسایلو با خودش برد از طرف دیگرم پیام داده که اگر چک رو ندی به برادرم ازت به جرم خیانت در امانت شکایت میکنم!!! نمیدونم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

اگر چک بابت امانت به شما سپرده شده و ادله اثباتی مبنی و آنانی بودن رابطه شما یعنی سپردن چک با مالک آن هست باید به مالک پس بدهید