مشاوره حقوقی رایگان - مدیر ساختمان

باسلام. ما در ساختمانی ساکن هستیم که فاقد مدیر میباشد و البته مبلغی که بعنوان شارژ جمع آوری میشود نزد یکی از مالکین است اما به هیچ اموراتی رسیدگی و هزینه نمیکند از جمله خرابی درب برقی پارکینگ و ایشان اظهار میکند که پولی دست من نیست و همگی خرج شده و این در صورتی است که اینجانب رسید تحویل پول با ایشان را دارم
راهنمایی بفرمایید برای شکایت و رسیدگی به این موضوع باید چه کارهایی را انجام دهم؟ ممنونم

پاسخ ها :

محمدرضا سلمانپور

جناب آقای محمدرضا سلمانپور :

باسلام با تشکیل جلسه با هیئت مدیره مدیر را از سمتش خلع و مدیر دیگری انتخاب کنید.