مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر و تکمیلی

سلام و درود
اگر شخصی خود را بیمه عمر انفرادی کند , بعد از مرگ این شخص , شخص ذینفعی که معین شده , حقوق میگیرد ؟ یا فقط مبالغی را که بیمه گذار پرداخت کرده به علاوه سود این مبالغ به قیمت عادله روز به شخص ذینفع داده میشه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر بعد از فوت ، مبلغی نقد به ذینفع بیمه عمر پرداخت خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بیمه عمر پس از فوت به شخص معرفی شده از جانب خود فرد فوت شده پرداخت می‌گردد و چنانچه فردی از سوی او تعیین نشده باشد این هزینه به ورثه تعلق خواهد گرفت.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بستگي به قرارداد بيمه عمر و شرايط آن دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبلغ به شخص معرفی شده پرداخت میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق خیر بهره مندی از بیمه عمر است
حقوق به افراد تحت تکفل می‌رسد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بیمه عمر با پوشش های مورد درخواست قابلیت صدور دارد، میتوانید هر موردی که درخواست شماست در ابتدای خرید از فروشنده دریافت کنید

یک وکیل

بیمه عمر فقط شامل پرداخت مبلغ مورد توافق در قرارداد به شخص تعیین شده میگردد ومستمری پرداخت نمیشود