مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام. مادر من یک خانه روستایی از پدر خود به ارث برده که مطابق با رای دادگاه یک هشتم آن خانه به مادرخوانده اش رسیده است و مابقی به مادر بنده رسیده است حال که برای خانه مشتری پیدا شده است مادرخوانده اش برای فروش یک هشتم در محل عقد قرارداد حاضر نمی شود و درب خانه را قفل کرده و به شهرستان دیگه ای رفته است آیا مادر بنده اجازه شکستن قفل درب خانه را دارد؟ و برای فروش خانه چگونه می تواند اقدام کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به افراز اقدام گردد اگر قابل افراز نباشد النهایه با تقاضای دستور فروش از طریق مزایده انجام خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دستور قضایی برای فروش مال مشاع بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برای فروش نیاز به اذن تمام شرکا ست.
از طریق دادگاه دستور فروش تحت شرایطی می تواند بخواهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید از طریق دادگاه درخواست فروش بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
فروش خانه با موافقت تمام شرکا امکانپذیر است

و شما باید دادخواست دستور فروش مال مشاع را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا نیاز به رضایت پدر یا سایر وراث ندارید

ا در اینجا می‌توانید وکیل بگیرید و کار را به وکیل سپرده تا او سهم شما را از طریق مرجع محترم قضایی مطالبه نماید

و به حساب شما واریز نماید ر موضوعی جز این است می‌توانید تماس بگیرید و علت را گفتگو نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام از طریق دادگاه دادخواست دستور فروش مال مشاع راثبت و پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مادر شما مالک است بنابراین حق چنین اقدامی را دارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که سند دارد ابتدا از طریق اجرای ثبت درخواست افراز ودرصورت عدم افراز دادخواست فروش از طریق دادگاه دهید.ودرصورتی که سند رسمی ندارد دادخواست دستور فروش به دادگاه دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، خیر امکان تخریب قفل ندارید میتوانید مطلب را از دادگاه تقاضا کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خیر اجازه شکستن ندارد خلع ید دهید و بعد دادخواست تقسیم ماترک و دستور فروش