مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام من ٢٦ سالمه من و شوهرم دو هفته بعد به صورت توافقی جدا ميشيم و ايشون اصلا ايران نيستن و من چون مراحل قانونی رو زياد نميدونستم يک سال پيش كه با پدرم به اداره ی ثبت احوال رفتيم تا ممنوع الخروج كنيم شوهرمو من يه وكالت مدنی به پدرم دادم و بعد مدتی به من گفتن كارت تموم شد به صورت توافقی
در اين ميان منو با يه آقايی آشنا كردن خونوادم تو خونمون خودشونم بودن بعد دو ماه من و اون آقا فهميديم كه طلاق من تموم نشده و قطع ارتباط كرديم
الان دو هفته بعد وقت دادگاه هستش و اين وسط پدرم منو ضرب و شتم كرده انداخته از خونه بيرون و دائما تهديد ميكنه رفته شكايت كرده روم كه من رابطه ی نامشروع دارم در حالی كه تنها زندگی ميكنم تو هتل ميمونم
ميتونن كاری كنن به زور پدرم بياد منو ببره ؟