مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام اگر مورثی به صورت صوری اموال خود را به يكی از وراث كه در سن و سال پايينی بوده جهت ندادن ارث به ديگر وراث بفروشد
اگر بقيه وراث بتوانند از طريق شهود معامله اثبات به صوری بودن معامله كنند و شهود معامله شهادت بدهند كه هيچ مبلغی رد و بدل نشده و كودک در سنی نبوده كه از عهده پرداخت مبلغ برايد و ايشان در جريان صوری بودن معامله بوده اند قانون نظری بر فسخ معامله خواهد داد يا خير

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اصل بر صحت و لزوم قراردادها است، برای ابطال معامله باید دلیل داشته باشید و اینکه خریدار سن و سال پائینی داشته دلیل بر باطل بودن معامله نیست،بهتر است حضوری یا تلفنی با وکیل مشورت کنید