مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ساختمان

سلام من مالک یک واحد آپارتمان تجاری هستم و خودم ساکن هستم. 9ماه هست که خریداری کردم. و شارژ رو به مدیر پرداخت میکردم ایشون میگن که از اردیبهشت مدیر ساختمان نیستن. و من تا امروز شارژ رو به حساب ایشون میریختم که متاسفانه برق و آب مشاعات و آسانسور قطع شده و برای کسب و کار من مشکل بوجود آمده. مدیر ساختمان وقتی بهشون اعتراض کردم جواب درستی نشنیدم و میگن من از اردیبهشت مدیر نیستم. میگن تو گروه اعلام کردن در صورتی که من عضو گروه نیستم اما ایشون میگن که عضو هستی. و ساختمان ما مجمع ندارن. حالا من باید چیکار کنم چون تمامی مدرک واریز شارژ رو هم دارم. حالا من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

براشون اظهارنامه بفرستيد كه يا به مدير جديد بابت شارژ پرداخت كنند يا به شما بابت تحصيل بلاوجه