مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن مشاعات ساختمان

آیا شخصی بعنوان مدیریت ساختمان حق اجاره دادن قسمتی از مشاعات ساختمان را دارد با تنظیم قرارداد فی ما بین مالک و مستاجر و دریافت مبلغی بعنوان ودیعه و مبلغی بعنوان اجاره بها و پس از مدت قرار داد متوجه شدم که اهالی ساختمان خبر نداشته و ایشان ودیعه بنده را عودت نمی‌دهد و طرح دعوایی مبنی بر تصرف عدوانی از بنده کرده آیا بنده میتوانم به عنوان اجاره مال غیر از ایشان شکایت کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورتی که مدیر اختیار اجاره دادن مشاعات را نداشته باشد خیر نمی تواند اجاره دهد
وچنانچه شما از عدم اختیار مدیر اطلاع داشته اید احتمال اینکه متهم به شریک در انتقال بزه منافع مال غیر بشوید وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
خیر
امکان ندارد و باید با موافقت تمام ‌مالکان باشد

بله شما باید حتما از مدیر ( موجر ) شکایت نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
مستاجر اگر اطلاع نداشته باشد می تواند شکایت کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر مدیر ساختمان حق اجاره قسمت مشاعات را ندارد‌.