مشاوره حقوقی رایگان - ربا

با سلام و احترام
پرونده ربا بعد از تایید در بازپرسی، برای صدور رای به کجا می‌رود و چقدر زمان برای صادر کردن رای طول می‌کشد؟
موضوع ما زمان لازم برای ابطال سند پرونده رباخواری می‌باشد.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

پرونده بعد از بازپرسی نزد دادستان ودر صورت تایید دادستان به دادگاه کیفری 2 ارسال میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از صدور قرار جلب به دادرسی پرونده به دادگاه ارسال می شود و بعد هم در صورت اعتراض به رای دادگاه پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا در دادسرا قرار جلب به دادرسی صادر خواهد شد و کیفرخواست تنظیم و به دادگاه کیفری 2 ارسال میشود و دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین حکم صادر خواهد کرد

شما باید لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا در دادسرا مورد بررسی قرار می‌گیرد قرار جلب دادرسی صادر می‌شود و کیفرخواست تنظیم و به دادگاه محترم کیفری 2 محل وقوع دادسرا ارجاع داده می‌شود و در نهایت دادگاه است که رای صادر می‌نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دادگاه کیفری دو ارسال می شود.
زمان مشخصی ندارد