مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سلامت

باسلام مادرم قبل ازفوتش 2دانگ سندی جدا از مرحوم پدرم داشت که ان راباقیمت حدود 150000هزارتومان به من فروخت درمحضر وبعداز 20 روز ازمعامله گذشته من مادرم را به پزشک متخصص مغز واعصاب بردم وبعداز ازمایشات وصحبت پزشک بامادرم با نامه ای سلامتی ایشان را گواهی کرد. حال یکی ازورثه درمحل زندگی مادرم دارد استشهاد محجوریت ‌دروغ درست میکند ایا نامه پزشک جواب این ورثه ازخدابی خبررامیدهد. یکباردیگرخدمتتان نوشتم ولی جوابی نگرفتم. ممنون

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
صرف استشهادیه ملاک نمی باشد و ممکن است دادگاه مادر شما را به پزشک متخصص دادگاه برای آزمایشات بیشتر و روشن شدن واقعیت ارجاع دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید محجوریت و تاریخ حجر ایشان در دادگاه و پزشکی قانونی اثبات گردد

در صورت اقامه دعوا شما باید مستندات و دلایل قانونی خود را به دادگاه ارائه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر چند موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
لکن
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر محجور ثابت شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که تاریخ حجم می‌بایست مشخص شود و می‌بایست دلایل و مستندات به مرجع محترم قضایی ارائه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی کفایت میکند
وقتی جوابی نگرفتید میتونید تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله گواهی سلامت مادر شما در برابر دلایل ورثه مبنی بر محجوریت کارساز خواهد بود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وراث دیگر باید دادخواست حجر مادر را بدهند و چنانچه اثبات کنند درآن تاریخ محجور بوده بطلان معامله شما را درخواست خواهند کرد