مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

من با یه نفر شراکت تو کار تولید شیرینی کردم و 20 میلیون بهش دادم ولی اون کار راه نیانداخت الان شکایت کردم روز جلسه نیومد حکم غیابی صادر شد و اومد اعتراض زد و برای هزینه دادرسی اعسار زد قبول کردن تا روز رسیدگی مجدد و دوباره اگه محکوم بشه اعسار میزنه برای عدم پرداخت اگر شورا قسط بندی کنه تا چند روز بعد مهلت داره بیاد پیش قسط بده و بعد اقساط پرداخت کنه؟؟ اگه پیش قسط و اقساط پرداخت نکنه آیا حکم جلب صادر میشه؟ اگه حکم جلب بخواد صادر بشه باید اجرای احکام صادر کنه یا همون شعبه رسیدگی حکم جلب صادر میکنه؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اولا برای صدور حکم اعسار اثبات کند که بیست میلیون تومانی که شما در اختیارش گذاشتین تلف شده در صورت صدور حکم اعسار از روز ابلاغ حکم قطعی اعسار لابد پیش قسط رو پرداخت نماید و هر ماه هم باید در روز مشخص شده اقیاط را پرداخت نماید. به محض عدم پرداخت پیش قسط یا اقساط ماهیانه میتوانید دستور جلب وی را از اجرای احکام بگیرید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بعد از قطعیت رای و صدور اجراییه اجرای حکم با اجرای احکام خواهدبود و جاب نیز توسط اجرای احکام صادر خواهدشد

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، بستگی به دفاع ایشان دارد و همچنین استعلام از مراجع مختلف همانند بانک ها ، اداره ثبت و پلیس راهورکه آیا ایشان اموالی غیر از مستثنیات دین دارند یا خیر.