مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی صورت و گردن در حین کار

برقکار ساختمان هستم و معمولا مشتریهام باهام تماس میگیرن و برای رفع اتصالی یا کار برقی میرم کارشونو انجام میدم یکی از مشتریهام که کارگاه تولید چسب کاشی هست بیشتر از سه ساله کارهای برقی شو با من تماس میگیره وبراش انجام میدم دو ماه پیش 100 متر به بناش اضافه کرد که برق کشی آنرا بمن داد چند روزی بود براش کار میکردم که ازم خواست کابل اصلی برق شهرک رو که شب قبل قصد دزدیدن شو داشتن ولی بهر دلیل فقط قطعش کردن و رفتن رو به تابلو برق اصلی وصل کنم (10تا ویلای مسکونی و زمین خالی که یکی از آنها کارگاه کارفرما من هست) زمانیکه امدم سیمها رو وصل کنم دچار اتصال شد و آتش انفجار صورت و گردن و دست منو سوزاند کارفرما منو بیمارستان برد ولی از فرداش دیگه ندیدمش و جواب منو نداد منم روز سوم شکایت کردم پزشک قانونی رفتم که سه ماه طول درمان دادو درصد سوختگی هم مشخص کرد و منتظر نوبت دادگاه هستم میخواستم بپرسم امکانش هست که مقصر من شناخته بشم و چیزی بهم تعلق نگیره، چجوری اقدام بکنم و شکایت رو پیگیری کنم
ممنون از راهنمائیتان مرسی

پاسخ ها :

علیرضا طباطبائی رئیسی

جناب آقای علیرضا طباطبائی رئیسی :

سلام موضوع به کارشناس رسمی دادگستری روابط کار و کارگری ارجاع و نظر رو ایشان خواهند داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
باید توسط کارشناس میزان تقصیر مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست کارشناس محترم مقدار را مشخص نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در روند تحقیقات مقصر مشخص میشود بهتراست وکیل داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کارشناس تعیین خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخيص مقصر با کارشناس رسمی دادگستری است