مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی

سلام من تو شرکت فولاد کار میکنم شمش داغ از پشت چسبید به پشت زانوهام و سوختم رفتم بیمارستان جراحی کردن بعد دکتر زده دو درصد سوختگی میخواستم ببینم چقد میشه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام اگر منظور دو درصد دیه کامل باشه حدودا هیجده میلیون تومن میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حادثه در حین انجام کار بوده قابل شکایت است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با نرخ دیه سال 1402 ، 18 میلیون تومان خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان درصد دیه بر عهده پزشکی قانونی است.