مشاوره حقوقی رایگان - با دیدن عکس زنم تو بغل یه پسر میتونم زناکاریشو اثبات کنم

زنمو بخاطر بد اخلاقی از خونه بیرون کردم تا دنبال طلاق بیفته و نتیجه نگرفت مهرشو حلال کنه و خودم طلاقش بدم . حالا راهی گیر اورده که موافقت میشه با طلاقش ولی چند روز پیش زنمو تو ماشین یکی دیدم بردمش کلانتری . وکیل گرفتم چند تا عکس ازش دیدم با پسره تو باغ.دست تو گردن هم حالا درخواست زنا دادم. به نظرتون میتونم با پیامکاشون که سکسی هم هست یا عکساشون که بغل کردن همو زنا محکومش کنم ولی اقرار نکردن . بلکه واسه رضایتمن. مهرشو حلال کنه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

محتمل است رابطه نامشروع مادون زنا ثابت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رابطه نامشروع مادون زنا ثابت میشود نه زنا برای زنا باید ادله محکمتری داشته باشید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

این دلایل سبب اثبات زنا نمیشود، حتی در صورت اثبات زنا باز هم مهریه تعلق خواهد گرفت، مگر اینکه با میل خود آنرا ببخشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اگر مدارک و مستنداتی دارید می‌توانید اقدام نماییید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم رابطه نامشروع مادون زنا اثبات خواهد شد
ولی جرم زنا اثبات نخواهد شد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام اتهام رابطه نامشروع میتوانید مطرح و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده با این موارد امکان اثبات زنا وجود ندارد.
مگر اینکه اقرار به زنا کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اثبات زنا با چهار بار اقرار و تحت شرایط خاص ثابت میشود و بعد از ثبوت حد زنای محصنه اجرا میگردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بستگی به همسرتان دارد که درخواست بذل مهریه و طلاق کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است زنا اثبات نمی‌شود لکن رابطه نامشروع ممکن است اثبات گردد
لکن در هرحال حقوق مالی زوجه به قوت خود باقی است و قابل مطالبه است مگر زوجه از این امر کوتاه بیاید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مهريه در هيچ شرايطي ساقط نمي شود
جرم عنوان شده در نهايت رابطه نامشروع مادون زنا مي باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر صرف عکس و فیلم و صدا نمیتوان زنا را ثابت کرد
نیاز است که چهار نفر عینا آن صحنه را مشاهده کرده باشتد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به صرف دلایل ابرازی اثبات زنا غیر ممکن است اما رابطه نامشروع محتمل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زنا خیر ولی رابطه نامشروع به این طریق قابل اثبات است