مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دیه

سلام خسته نباشید . پسرم بدلیل شکستگی دست در حین خدمت ارتش سه درصد دیه بهش تعلق گرفته اول اینکه میخاستم ببینم سه درصد مبلغش چند میشه و دوم اینکه آیا شماره ای هست که بشه پیگیری کرد . بیمه هم بیمه صبای کوثر ارتش هستش .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جهت تعیین محاسبه از طریق سامانه با وکیل ارتباط برقرار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ سه درصد دیه 27 میلیون تومان می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
میتوانید با وکلای سایت نیز ارتباط برقرار کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دیه کامل انسان در سال 1402، برابر با 900 میلیون تومان در ماه‌های عادی یا غیر حرام است که این عدد در ماه حرام معادل 1 میلیارد و 200 میلیون تومان خواهد شد..محاسبه با خودتان

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مطابق دادنامه قطعي محاسبه خواهدگرديد