مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن جانبازی یا دیه

با سلام وخداقوت خدمت وکلای محترم
اینجانب گروهبان وظیفه منقضی خدمت ارتش سال 76می باشم در برگشت از رزمایش ارتش در حین ماموریت ماشین نظامی بدلیل نقص فنی واژ گون گردید بنده از عقب خودرو به بیرون پرتاب شده بودم با توجه به پرونده بیمارستانی آنزمان شکستگی جمجمه،دوجراحت در ناحیه سر ،ریختن قسمتی از موی سرم ،شکستگی ساعد دست راست،شکستگی کشکک زانویم که بصورت معیوب جوش خورده، که درسال 92مجددعمل کردم ،پارگی دوعدد رباط زانویم،شکستگی زانوی راستم بطوریکه پزشک قانونی 37درصد دیه براساس سال 1400برایم درنظر گرفته ولی من مجدد بدلیل رزمایش ارتش به کمیسیون اعتراض دادم آیا اگر جانباز شوم دیه هم به من تعلق می گیرد یانه از کارافتاده شده ام
من برعلیه یگان خدمتی شکایت کرده ام و به کمیسیون 120ارتش معرفی گردیده ام
باتشکر

پاسخ ها :

جانبازی در حین خدمت ارتش دیه آسیب دیدگی حین خدمت ارتش