مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
در راستای پیگیری پرونده شکایت موجر از مستاجر مبنی بر خیانت در امانت،
موجر چگونه وچه روشهایی می‌تواند در دادگاه اثبات کند که مستاجر خیانت در امانت انجام داده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید عنصر امانت مال محرز باشد و سپس مالکیت شاکی احراز شود تا بر اساس ادله اثبات گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اثبات عنصر سپردن و علم و عمد مستاحر در تخریب، تصاحب مال سپرده شده.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باادله ومدارکی چون شهادت شهود یا قراینی چون فیلم صوت و...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و شکوائیه میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیانت در امانت در چه خصوصی؟اصولا باید ارکان جرم از جمله رکن سپردن و .... محقق گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به نوع موضوع دارد بدون ذکر موضوع چطور می‌توان راهنمایی نمود موضوع خود را مطرح نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌شود
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وجود رابطه استيجاري مانع از تحقق خيانت در امانت است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش بسیار کلی می‌باشدجهت تحقق جرم خیانت در امانت عناصری لازم است که با در اختیار گذاشتن اطلاعات به وکیل متخصص ایشان شما را راهنمایی خواهند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بصورت کلی مطرح نمودید اگر نیاز به مشاوره دقیقتریست جزییات را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی تعدی و تفریط مستاجر با ادله و مدارک ثابت شود‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به نظر می‌رسد درکی درستی از اوضاع و شرایط وجود ندارد چرا که بحث خیانت در امانت منتفی است در این موضوع