مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام ووقت بخیر خدمت وکلای گرامی.
بنده همسرم یک سال است منزل را ترک کرده و حکم ناشزه برایشان صادر شده. بنده فرزند دختر 3 ساله دارم که طبق حکم دادگاه فقط 2 ساعت در هفته در محل بهزیستی حق ملاقات دارم. بنده هیچ گونه مشکل اخلاقی و اعتیاد نیز ندارم.یک ماهی هست همسرم از صبح تا ساعت 2 ظهر سرکارمیرود و فرزندم را پیش همسر برادرش یا مادرش میگذارد، بنده میتوانم اعتراض کنم که زمانیکه همسرم سرکار میرود فرزندم پیش خودم باشد. یا درخواست تعدیل بدهم به این دلیل تاثیری دارد؟ ضمن اینکه فاصله منزل بنده و همسرم فقط یک کوچه است.
تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اعتراض و اقامه درخواست ملاقات فرزند وجود خواهد داشت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید درخواست تعدیل ساعت ملاقات را بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله حق اعتراض داريد
اما نكته مهم مدارا براي حفظ آرامش فرزند مشترك و زواياي انساني موضوع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله اعتراض کنید تا ساعت ملاقات تعدیل گردد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان اعتراض و درخواست تعدیل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست بدهید و ساعت ملاقات فرزند را بیشتر کنید و درخواست دستور موقت نیز بدهید.
با حکم یا دستور دادگاه می توانید در زمانی که همسرتان نیست فرزند مشترک را پیش خودتان نگهداری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دشوار است اما شانس خود را امتحان کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید درخواست نمایید اما در هر صورت دادگاه مصلحت بچه را در نظر می‌گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در این مورد توافق شود و نهایتا صورت جلسه کنید

یک وکیل

بله میتوانید با ارائه دلایل کاری همسر، مدتی که در سرکار میباشد فرزند نزد شما بماند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

خیر نمی‌توانید اعتراض کنید مگر عدم صلاحیت ایشان را ثابت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حق ملاقات شما بنا به تشخیص قاضی و با مشورت روانشناس مشخص می‌گردد دادخواست بدهید به دادگاه خانواده تا با ارجاع به روانشناس موضوع را بررسی نمایند