مشاوره حقوقی رایگان - ساعت ملاقات یا روز بیشتر

باسلام و عرض ارادت... دارای 3فرزند که در حضانت پدر هستن و همیشه پنج شنبه تا جمعه میومدن پیش من ... حالا پسرها بزرگ شدن مرتب میان اما پدرشون نمیزاره دخترم بیاد 8ماهه ... توقعات بیجا داره ...ب حثی کردیم دیگه لجبازی کرد بچه رو نمیزاره بیاد دخترم 9سالشه شکایت کردم میشه پنج شنبه از صبح بیاد تا جمعه غروب....قبلا پنج شنبه غروب میومد تا جمعه غروب.. باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دختر 9 ساله و پسر 15 ساله باغ هستند و خودشان هر وقت و هر کجا بخواهند میتوانند بروند و هیچیک از والدین نمیتوانند مانع شوند. دادگاه هم وارد این موضوع نمیشود